Maximum TS-3002 CX CI DVB-S og DVB-T MPEG4 HD - Parabol og Digital antenne TV på samme modtager med optagemulighed!

Maximum TS-3002 CXCI SAT og digitalt antenne TV i samme box.

Maximum TS-3002 CXCI er en ny HDTV combobox der efterfølger den meget populære Maximum TS-3000. Maximum TS-3002 CXCI er en kombineret digital parabol og antenne-TV modtager udviklet af danske Maximum . Maximum TS-3002 CX CI har indbygget én tuner til almindelig UHF antenne (eller aktiv digital antenne) samt én tuner for tilslutning af parabol. Med Maximum TS-3002 CX CI kan du derfor modtage de nye digitale TV signaler og de mange gratis parabolkanaler.  Maximum TS-3002 CXCI byder på mange features, blandt andet mulighed for digital optagelse via USB. Klik ind og se mere: Maximum TS-3002 CXCI

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.